STRIK & STRAK - DJ'S

DIKKE BEATS - SMERIGE GROOVES - CLASSIC FUNK & HIPHOP

Wij maken van een verlegen muurbloem nog een meezingende head-banger. Echt hoor, met Strik & Strak draaien wij platen die, of je ze kent of niet, ie-de-reen lekker vindt! Van onbekende smerig dikke beats tot master classic funk en beat poppende Hip-Hop. Het concept van de avond en de mensen bepalen de sfeer en Strik & Strak duiken er vol op in. Verkleed met gekkigheid, straf-atjes, een eigen glitterbol en Funky bakfiets maken we overal een dikke fissa van! 

STRIK & STRAK BAKFIETS

Met Strik & Strak hebben we een eigen old-skool bakfiets. Uitgerust met oprecht dikke speakers, een DJ set, vlaggen, een glitterbol en een schemerlamp. Alles wordt gevoed met twee niet te tillen vrachtwagen accu’s en zo hebben we tot wel zeven uur non-stop stroom. Zo kunnen we op verschillende plekken op jouw festival draaien, of op een parkfeest onder een mooie grote boom. We kunnen de mensen als rattenvangers naar de after-party leiden of al fietsend door de binnenstad als onderdeel van een uuuhhhhh, optocht? Het kan allemaal!

SILENT DISCO

Het meest los kunnen we op silent disco’s. Twee DJ’s, twee kanalen, twee stijlen en iedereen gaat aan! Van meezingers tot dikke dubb en van schuifel-tongzoenplaat tot OLD SKOOL Hip hop! Verzoek plaatje? Tuurlijk! heb je hem bij je op vinyl of heb je liever een Mini-jack? LETS GO!

HISTORY

Strik&Strak is een DJ duo dat er gewoon opeens was. Samen met Mr. Tag  moesten we uit het niets invallen als DJ duo op een uitverkocht feest van FunkedUp. We kenden elkaars muzieksmaak al wel van het plaatjes draaien in de kroeg waar we beide werkten en na een onvergetelijke avond was er geen weg meer terug. STRIK & STRAK is here to stay!