STRIK & STRAK

SMERIGE BEATS & FUNKY BREAKS

Wij maken van een verlegen muurbloem nog een meezingende head-banger. Echt hoor, met Strik & Strak draaien wij platen die, of je ze kent of niet, ie-de-reen lekker vindt! Van onbekende smerig dikke beats tot master classic funk en beat poppende Hip-Hop. Het concept van de avond en de mensen bepalen de sfeer en Strik & Strak duiken er vol op in. Verkleed met gekkigheid, straf-atjes, een eigen glitterbol en Funky bakfiets maken we overal een dikke fissa van! 

ONZE EIGEN SILENT DISCO SET! 100 KOPTELEFOONS & 3 KANALEN

Naast onze eigen dikke Yamaha speakers kunnen we met Strik&Strak ook los op onze eigen Silent disco set. Twee DJ’s, twee kanalen en dus ook twee stijlen en iedereen gaat aan! Van meezingers tot dikke dubbstep en van schuifel-tongzoenplaat tot OLD SKOOL Hip Hop! Verzoek plaatje? Tuurlijk! Heb je hem zelf bij je op vinyl of heb je liever een Mini-jack voor je eigen telefoon? LETS GO! Onze Silent Disco set bestaat uit 100 koptelefoons van het enige echte merk ‘Silent disco’ voor het aller lekkerste geluid. Je kan deze set ook zonder ons huren maar met is natuurlijk veel leuker! Wij laden hem op, leveren hem af en komen hem achteraf halen, geen probleem!

 

STRIK & STRAK BAKFIETS

Met Strik & Strak hebben we een ook een ouderwetse bakfiets waaruit we draaien. Compleet uitgerust met dikke speakers, een mengpaneel, vlaggen, kleedjes een glitterbol en schemerlamp maken wij op iedere onverwachte plek een lekker sfeertje. Alle stroom wordt gevoed door middel van acht (niet te tillen) vrachtwagen accu’s en zo hebben we tot wel acht uur non-stop stroom waar we maar willen. Zo kunnen we op verschillende plekken op jouw festival draaien, op een parkfeest onder een mooie grote boom of als rattenvangers met beats alle feestgangers naar de after-party leiden al fietsend door de binnenstad, het kan allemaal!

HISTORY

Strik&Strak is een DJ duo dat er gewoon opeens was. Samen met Jorrit moesten we uit het niets invallen als DJ duo op een uitverkocht feest van Funked Up. We kenden elkaars muzieksmaak al wel van het plaatjes draaien in de kroeg waar we beide werkten dus hadden er wel vertrouwen in. Na een onvergetelijke avond was er geen weg meer terug. STRIK & STRAK is here to stay!